Sinun Hollola - mikä tekee kotikunnastasi ainutlaatuisen? Osallistu tarinahaasteeseen

Takaisin

Meistä jokainen nauttii Hollolasta eri tavoin. Joillekin se on merkityt luontopolut, toiselle ihana naapuri, kolmas ilahtuu keskiaikamarkkinoista. Näin koronan keskellä on tärkeää keskittyä hyviin ja positiivisiin asioihin, sekä myös ylpeästi nostaa esiin meitä voimaannuttavia asioita kotikunnassamme. 

Hollolan kunta heittää kuntalaisilleen haasteen lähteä jakamaan omia kokemuksiaan siitä, mikä Hollolassa on Sinun mielestäsi ainutlaatuista. Mikä tuottaa erityisesti iloa ja löytyykö täältä asioita, joita ei Hollolan ulkopuolelta löydy?

1. Kirjoita, mitä uniikkia sinä olet aikojen kuluessa löytänyt Hollolasta ja liitä kertomukseesi kuva. Kyse voi olla jostain paikasta, toiminnasta, nähtävyydestä, tapahtumasta tms. eikä sen tarvitse olla suurta, pienetkin asiat ovat merkityksellisiä. Voit kirjoittaa yksin tai voitte kirjoittaa yhdessä. 

2. Osallistua voit jakamalla kuvan ja tarinan omalla facebook-sivuillasi, muista merkitä siihen #hollolanmontaluontoa tai lähettämällä materiaalin osoitteeseen: riikka.savela@hollola.fi. Laita sähköpostiin otsikoksi: Monta luontoa

3. Lähettämällä kertomuksesi kuvineen, annat Hollolan kunnalle käyttöoikeuden sekä kuvaan että kertomukseen. Mikäli haluat, että tarinaasi hyödynnetään nimettömänä, laitathan siitä maininnan. 

Kiitoksena näistä tarinoista arvotaan Hollolan brändituotteita. Haasta ystäväsikin kirjoittamaan ja miettimään, mitä uniikkia löytyykään Hollolasta! Tarinahaaste on voimassa toukokuun loppuun asti.   

Julkaistu: 29.04.2020 15.40