Sujuva kaavaprosessi osaksi asianhallintaa - HAKA-hanke

Takaisin

Hollolan kunta on mukana Porin kaupungin johtamassa HAKA-hankkeessa, joka tuo kaavaprosessin vaiheet ja julkistamisen osaksi Tiera Asianhallinta -järjestelmää. Tämä helpottaa tietojen löytymistä ja ajantasaisena pitämistä.

Kaavoitus on olennainen osa kuntien maankäytön suunnittelua ja samaan aikaan monien kuntien palveluita ja toimintaa sujuvoitetaan digitalisoimalla. HAKA-hanke (Hankkeiden ja kaavojen käsittely ja julkisuus asianhallinnassa) tukee sekä kuntien kaavaprosesseja että palveluiden modernisoimista. Kaavaprosessi osana asianhallintaa parantaa tiedon saavutettavuutta, avoimuutta ja kaavaprosessin sujuvuutta. Samalla tuetaan myös kuntien strategisia arvoja, kuten avoimuutta, tasavertaista tiedonsaantia ja resurssien tehokasta käyttöä.

HAKA-hankkeen isäntäkuntana toimii Pori ja Tieran omistajat Aura, Enontekiö, Hollola, Järvenpää, Kajaani, Kangasniemi, Muonio, Padasjoki, Puumala ja Vesilahti osallistuvat hankkeen suunnitteluun, järjestelmään tulevien ominaisuuksien määrittelyyn, testaukseen ja käyttöönottoon.

Lue lisää HAKA-hankkeesta tästä linkistä.

Julkaistu: 10.05.2022 11.09