Talvista liikuntaa varhaiskasvatuksessa

Kategoria: Varhaiskasvatus
Takaisin

Soramäen, Hämeenkosken ja Pyhäniemen päiväkodin lapset pääsivät kuluneella viikolla tutustumaan lumikenkäilyyn.

Lumikengillä

Liikunnan ja ulkoilun puuhamiehet Tiirismaan Latu ry:stä ovat tällä viikolla vierailleet Soramäen, Hämeenkosken ja Pyhäniemen päiväkodeilla tutustuttamassa lapsia lumikenkäilyyn.  Mukana talviliikunnan riemuissa Hannuilla ja Mikolla oli Angry Birdseistä tuttu Keltainen lintu. Keltainen lintu olikin erityisen halattava vieras.

Osa lapsista pääsi kokeilemaan lumikengillä kävelyä ohjatulla metsäretkellä. Punaisia poskia ja liikunnan riemua oli ilmassa pirteässä talvisäässä.

Pyhäniemen päiväkodissa aamu-ulkoilusta otettiin ilo irti ja kaikille lapsille oli suunniteltu muutakin mukavaa talvista ulkoilupuuhaa, kuten jäätimanttien etsimistä ja kätkemistä, liukurimäkeä ja leikkivarjolla leikkimistä. Sisällä vielä jatkettiin Angry Bird teemalla kädentöitä.

Varhaiskasvatuksen väki toivottaa kaikille pirteää pakkastalvea! Nautitaan kaikista vuodenajoista, ulkoillen, säällä kuin säällä.

 

Tiirismaan ladun perinteinen Laturetki sekä samaan aikaan järjestetty ulkoilutapahtuma: Angry Birds Go Snow on sunnuntaina 3.2.2019 klo 10-14 Heinsuolla. Tervetuloa nauttimaan talviriehasta yksin tai yhdessä.

 

Julkaistu: 24.01.2019 13.05