Tarjolla 158 eri kesätyömahdollisuutta - haku auki 4.3.!

Kategoria: Nuoriso
Takaisin

auringonkukka

Hollolan kunta tukee nuorten kesätyöllistymistä monin tavoin

Hollolaiset nuoret voivat hakea kesätyöpaikkaa kunnan perustehtävistä, haku alkaa maanantaina 4.3.2019. Avoimia paikkoja on todella runsaasti kunnan kokoon nähden! Tarjolla on viime vuoden Jukolan viestin tapaan kesätyötä Hälvälän ampumaradalla Haulikkoammunnan MM-Cupin rakentamisessa ja Ampumasuunnistuksen MM-kilpailuissa.

Kesätyöpaikan voi hakea myös yrityksestä, jota kunta tukee kesätyösetelillä. Jos olet kiinnostunut kesäkahvilatoiminnasta, ota yhteyttä Hollolan 4H-yhdistykseen, joka järjestää tulevana kesänä kesäkahvilan Vähä-Tiilijärven rantaan. Kunta tukee myös näitä kesätyöpaikkoja kesätyösetelein.

Kesätyöt kunnassa haetaan sähköisesti

Haku alkaa 4.3.2019 klo 9 ja päättyy 24.3.2019. Paikkoja voi hakea vain sähköisesti Hollolan kuntarekryn kautta. Hakemuksen perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 6.5.2019.

Hollolan kunta palkkaa kesätyöntekijöitä avustaviin tehtäviin. Töiden kesto on 4 viikkoa alkaen joko 3.6.2019 tai 1.7.2019. Tänä vuonna tarjolla on paikkoja päivähoidossa, koululaisten leiritoiminnassa, liikuntapalveluissa, viestinnässä, ruoka- ja siivouspalvelussa, kaavoituksessa (mittausta maastossa) ja Hälvälän ampuradalla erilaisissa korjaus-, rakennus ja ulkotöissä. Kesätyöntekijöitä tarvitaan Hälvälän alueen kisa-alueiden rakentamiseen kesä- ja heinäkuussa.

Ampumasuunnistuksen MM-kisoissa on tarjolla kahden viikon pesti kahdelle kisajärjestelyissä ajalla 22.7.-4.8.2019. Tällä järjestelyllä Hollolan kunta voi tukea tulevan kesän suuria kansainvälisiä kisoja!

Kunnan kesätöihin otetaan koululaisia ja opiskelijoita, jotka eivät aiemmin ole olleet Hollolan kunnan töissä. Paikkoja on yhteensä 68. Työaika on keskimäärin 7 h 45 min päivässä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kamppanjassa. https://kesaduuni.org/

Kesätyöseteli

Kesätyöseteli on tarkoitettu edistämään 15-17 -vuotiaiden hollolalaisten nuorten kesätyöllistymistä. Kesätyösetelin arvo on 250 €/kesätyöntekijä ja se on voimassa 3.6.-30.8.2019. Työsuhteen pituuden tulee olla vähintään kaksi viikkoa ja työajan 25 tuntia/viikko. Maksettavan palkan tulee olla vähintään alan työehtosopimuksen mukainen vähimmäispalkka.

Tuki on tarkoitettu vain yrityksille ja yhdistyksille. 

Nuoren on hankittava kesätyöpaikka itse, jonka jälkeen hän voi työnantajan kanssa yhdessä täyttää kesätyösetelihakemuksen. Ohjeet löytyvät Hollolan kunnan sivuilta, klikkaa. Kesätyöseteleitä on tarjolla 70.

Pilotissa kesätyö laajenee myös 4H-yhdistykseen
 

Kesätyöseteliä pilotoidaan ensi kertaa myös Hollolan 4H-yhdistyksen kanssa. Pilotissa kunta korvaa nuoren palkkauskulut 500 euroon saakka. Tänä kesänä Hollolan 4H-yhdistys perustaa Vähä-Tiilijärven rantaan kesäkahvilan, joka tarjoaa kesätyöpaikan 20 nuorelle. Haku yhdistyksen työhön tehdään 4H-yhdistyksen kautta. Mikäli pilotointi onnistuu, käytäntöä voi ensi kesänä laajentaa muihin yhdistyksiin määrärahojen sallimissa rajoissa.

LINKKI KESÄTYÖHAKU KUNTAREKRYYN

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hollolan-kunta/

LISÄTIETOA

www.hollola.fi/kesatyot-kunnassa

www.hollola.fi/kesatyosetelit

Lisätietoja: Anne Tapaila, työllisyysvastaava, puh. 044 780 1118, etunimi.sukunimi@hollola.fi

 

Julkaistu: 04.03.2019 11.23