Terveisiä Salpakankaan päiväkodin Punavuokoilta

Kategoria: Varhaiskasvatus
Takaisin

Näin toimimme yhdessä

Luistelija

Lapset valitsevat itselleen mieluisen tekemisen leikkikartan kautta. Huoneissa on erilaisia leikkipaikkoja, joita on kehitelty yhdessä lasten kanssa.

Leikkejä muunnellaan lasten tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi. 

TEMPPULASSA lapset voivat leikkiä liikunnallisia leikkejä, rakennella majoja ja tehdä vaikkapa agilityradan pehmokoirille.

HURINASSA leikimme autoilla, junaradoilla, ajelemme mopoilla ja rakentelemme hurjia palikkarakennelmia.

KOTIKULMASSA touhuilevat poliisit, prinsessat, palomiehet, kokit, lääkärit, rakennusmestarit ja tietysti isät ja äidit vauvojensa kanssa.

TOUHULASSA on rauhallista rakennella, pelailla pelejä ja leikkiä isompien lasten leikkejä vauvojen touhuillessa omia juttujaan.

ATELJEESSA taiteilemme, pelailemme ja askartelemme jokainen omien toiveidensa ja taitojensa mukaan aikuisten avustaessa.

 

Hauskojen sisätouhujen lomassa ulkoilemme monipuolisella piha-alueellamme, josta löytyy omia taitoja vastaavaa tekemistä kaikille.

Retkeilemme lähimetsässä, hiihdämme, luistelemme ja tutustumme ympäristöön kaikkina vuodenaikoina luonnon monimuotoisuudesta nauttien.

Yhdessä lasten kanssa luomme turvallisen, lapsia toimintaan aktivoivan kasvuympäristön, jossa viihdytään ja opitaan uusia taitoja positiivisessa ilmapiirissä.

Julkaistu: 26.03.2018 08.00