Terveydensuojeluun liittyvät ohjeet
Kotona sijaitsevan elintarvikehuoneiston ohje
Elintarvikehuoneistolle asetetut vaatimukset
Haettaessa vapautusta vesihuoltoverkostoon liittymisestä ohje
Pintapuhtausnäytteiden ottaminen Hygicult TPC-menetelmällä
Alkuperämaan ilmoittaminen ainesosana käytetystä lihasta
Elintarvikkeita käsittelevän työntekijän terveydentilan selvitys
Varautuminen koronavirukseen elintarviketyössä
Varautuminen koronavirustilanteeseen
Elintarvikkeiden tarjoilu ja vähittäismyynti – suosituksia ja huomioitavaa epidemiatilanteessa
Elintarvikkeiden kuljetus koronaepidemian aikana
Ohjeistus kauneushoitolan perustamiselle ja hygieenisille toimintatavoille
Elintarvikkeiden säilyttäminen kotikeittiössä – ohje kotipalvelun työntekijöille
Veden juoksutus parantaa hanaveden laatua
Elintarvikevalvonnan uutiskirje 1/2022
Elintarvikevalvonnan uutiskirje 2/2022
Terveydensuojelulain mukainen omavalvontasuunnitelma
Terveydensuojeluvalvonnan uutiskirje 1/2022
Terveydensuojeluvalvonnan uutiskirje 2/2022
Tupakkavalvonnan uutiskirje 1/2022
o
Päijät-Hämeen ympäristöterveys
PL 66 (Virastotie 3 C)
15871 Hollola
Puh. (03) 780 0211
terveysvalvonta(at)hollola.fi
Päijät-Hämeen ympäristöterveys
Rauhankatu 3a
18100 Heinola
Puh. (03) 780 0211
terveysvalvonta(at)hollola.fi