Testaa työmatkoillasi uutta kimppakyytisovellusta

Takaisin

Hollolan kunta kannustaa kestävään liikkumiseen

Teetkö jo kimppakyytejä tai haluatko näyttää muille esimerkkiä kestävämmästä arjesta? Ja tiesitkö, että jo 20 kilometrin työmatkasta tulee vuodessa 1000 euron bensalasku?

Pilotoimme Lahden kaupungin kanssa keväällä 2020 PiggyBaggy-sovellusta, joka mahdollistaa kimppatyömatkat. Uusi palvelu auttaa sopimaan työkimppakyydeistä laajemmin kuin vain naapureiden tai työkavereiden kanssa. Mene osoitteeseen PiggyBaggy.com ja ilmoita rekisteröitymisen yhteydessä työpaikkasi osoite, niin samaa väliä liikkuvat löytävät työmatkasi kartalta ja voivat kysyä sinulta, sopiiko kimppakyydin kokeilu jonakin päivänä.

Palvelu on maksuton ja voit kieltäytyä pyydetyistä kyydeistä tai lopettaa palvelun käytön milloin vain. Turvallisuuden vuoksi tarkempien työmatkatietojen näyttäminen edellyttää palveluun kirjautumista ja kyydistä sopiminen vahvaa tunnistusta. 

Voit myös kokeilla palvelua nykyisen kimppakyytiporukan tai vaikka tuttavien kesken. Ensimmäiset 50 palvelun kautta kimppakyytejä tekevät saavat palkinnoksi varavirtalähteen. Rekisteröidy PiggyBaggyn nettisivuilla ja tule mukaan säästämään rahaa ja ympäristöä sekä näyttämään samalla koko muulle Suomelle, miten meillä tehdään asiat fiksummin! Jaa tätä viestiä myös kavereillesi niin kimppakyytiläisiä löytyy vielä nopeammin.

Lisätiedot

Hollolan kunta:
Seppo Tiainen, kuljetuskoordinaattori, p. 044 780 1489
Sari-Anna Vilander, elinkeinopäällikkö, p. 044 780 1298

PiggyBaggy -palvelu:
CoReorient Oy, Heikki Waris, p. 050 487 2134

Julkaistu: 27.01.2020 16.30