Tiedote Hollolan Ruokapalvelun kyselystä

Kategoria:
Takaisin

Hollolan kunta kehittää ruokapalvelua asiakaslähtöisesti. Ravitsemussuositukset antavat raamit julkisen sektorin ruokapalvelulle, mutta on muistettava, että vain syöty ruoka ravitsee. Tahdomme jokaisen potentiaalisen ruokailijan vieraaksemme syömään vatsansa täyteen jokaisena hoito-, koulu- ja työpäivänä.

Kalliolan koulun ruokasali

Haluamme, että lapset ja nuoret sekä varhaiskasvatuksen ja koulujen henkilöstö kertoo meille, miten voimme palvella paremmin. Peruskoulun ja varhaiskasvatuksen sähköinen asiakaskysely toteutetaan aikavälillä 19.11 - 30.11.2018.

Päiväkodissa olevalle kysely löytyy Peda.netin/Hollola ruokalistat sivulta, johon lapsi voi vastata kotona huoltajan kanssa. Päiväkodin henkilöstölle kysely jaetaan sähköpostijakeluna esimiesten kautta.

Koulujen henkilökunnan ja koululaisten vastaaminen tapahtuu Wilman kautta. Toivomme, että 0-2 luokat vastaavat kyselyyn huoltajan kanssa kotona, Wilma-linkki on lähetetty huoltajille (linkki myös Peda.net/Hollola ruokalistat sivulta) ja 3–4 luokat vastaavat itsenäisesti opettajan valvomana Peda.net ruokalistat linkin kautta. 5-9-luokat vastaavat itsenäisesti Wilman kautta. Koululaisilta odotamme asiallisia vastauksia, jotka sitten aidosti voivat vaikuttaa palvelutuotantoon.

Kyselyn tulos puretaan konkreettisiksi toimenpiteiksi. Koko asiakaskuntaa tiedotetaan sitten, mitä aiomme toiminnassamme muuttaa palautteidenne ja toiveittenne perusteella ja millä aikataululla. Ruokalistaa muutetaan tarvittavilta osin heti kevätlukukauden alusta. Kyselystä on siis sekä meille palvelutuottajana, mutta myös teille asiakkaina, konkreettista hyötyä.

Kyselyn toteuttaa ulkopuolinen puolueeton tutkimustoimisto. Kyselyyn liittyvät tekniset tai sisällölliset kysymykset voi osoittaa niin halutessaan osoitteeseen minna.dammert@damico.fi.

   

Yhteistyöterveisin

Helena Simolin

Palvelupäällikkö

0447801621

helena.simolin@hollola.fi

Julkaistu: 19.11.2018 11.12