Tietohallintopäällikkö

Kategoria:
Takaisin

Haemme Hollolan kuntaan tietohallintopäällikköä.

Vastaat kunnan tietohallinnon strategisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta sekä tietohallinnon hankinnoista. Vastuualueeseen kuuluvat lisäksi kokonaisarkkitehtuurityön koordinointi, palvelualueiden tietojärjestelmähankkeiden läpivienti yhteistyössä kunnan muiden toimijoiden kanssa sekä tietohallinnon esimiestehtävät. 

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme esimies- ja johtamiskokemusta, laaja-alaista työkokemusta vaativista tietohallinnon tehtävistä ja kokemusta tietohallintoprojektien läpiviennistä sekä hankinnoista. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa kehittämisotetta ja kykyä reagoida organisaation muutostarpeisiin sekä julkishallinnon tuntemusta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Tehtävä sijoittuu konsernipalveluiden palvelualueelle. 

Työ alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. 

Pyydämme sähköisiä hakemuksia osoitteeseen www.kuntarekry.fi. 27.6.2018 klo 14 mennessä. 

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa talousjohtaja/konsernipalveluiden palvelualuejohtaja Hanna Hurmola-Remmi, hanna.hurmola-remmi@hollola.fi tai puhelimitse 15.6.2018 klo 13.00-15.00, 044 780 1420 tai 26.6. klo 9.00-12.00.
Lisätietoja voi kysyä 22.6. mennessä myös nykyiseltä tietohallintopäällikkö Sampo Syrjäläiseltä sampo.syrjalainen@hollola.fi,  044 780 2345.