Tilannekuva Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä 21.4.2020 klo 12

Kategoria:
Takaisin

Tilanne tänään


Päijät-Hämeessä varmistettuja koronatartuntoja on todettu 67 (muutos edellispäivään +1). Näytteitä on otettu noin 1691. Sairaalahoidossa on 6 potilasta, joista tehohoidossa 4.

Koronaviruksen aiheuttamaan Covid-19 -tautiin on tähän mennessä menehtynyt Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella 3 ihmistä. Koronaviruksen aiheuttamasta taudista parantuneita, joiden tartunta on varmistettu laboratorionäytteellä, on 43.

Koronatilanne on hyvinvointiyhtymän alueella säilynyt useamman viikon hyvin rauhallisena. Valmius infektiopotilaiden hoitoon on hyvä, ja yhtymä on käynnistänyt suunnittelun kiireettömän toiminnan asteittaisesta palauttamisesta. Vakaan tilanteen ansiosta yhtymä julkaisee koronavirukseen liittyvää tilannekuvaa jatkossa maanantaista perjantaihin. Tiedot päivitetään tuttuun tapaan yhtymän verkkosivulle (phhyky.fi/koronavirus) klo 12:een mennessä joka arkipäivä. Epidemiatilannetta seurataan yhtymässä tiiviisti, ja tiedottamista tihennetään tarvittaessa. Yhtymä tiedottaa myös viikonloppuisin, jos jotakin poikkeavaa ilmenee.

Lue lisää phhyky:n tiedotteesta tästä linkistä.

Julkaistu: 21.04.2020 12.16