Tilojen vakiovuorot

Tilojen vakiovuorot haetaan vuosittain keväällä erikseen ilmoitettuna aikana.

Kaikkien tilojen vakiovuoroja kaudelle 2017-2018 haetaan keskitetysti Timmi -tilavarausohjelman kautta. Hakuaika on 3.-27.4. 2018 klo.12.00 mennessä. Ohjeet ja linkki varausohjelmaan asetetaan maaliskuun aikana. Ennen hakuaikaa pidetään tilavarausohjelmasta opastustilaisuus.

Harrastustoimintaan tarkoitetut tilat, joihin vuoroja  haetaan:

Sisäliikuntatilat

Harjoitusjäähalli, uimahallin allastilat, uimahallin judosali, uimahallin monitoimisali, Salpahalli (3 lohkoa, Salpakankaan koulu), Salpakankaan päiväkodin liikuntasali, Kankaan koulun liikuntasali, Koskihalli (Hämeenkoski), Heinsuon koulun liikuntahalli (3 lohkoa  ja näyttämö), Kalliolan koulun liikuntahalli (3 lohkoa + näyttämö), Tiilikankaan koulun liikuntasali, Hälvälän koulun liikuntasali, Paimelan koulun liikuntasali, Pyhäniemen koulun liikuntasali, Herralan koulun liikuntasali ja Nostavan koulun liikuntasali

Ulkoliikuntapaikat

Salpakankaan koulun kenttä, Kalliolan koulun kenttäalue, Paimelan koulun kenttä, Herralan koulun kenttä, Pyhäniemen koulun kenttä, Nostavan koulun kenttä, Tiilikankaan koulun kenttä, Hälvälän koulun kenttä, Kukonkoivun urheilukenttä, Hämeenkosken urheilukenttä, Heinsuon tenniskentät (2 kpl), iso pallokenttä (Heinsuon urheilukeskus), Pallokenttä 2 (Heinsuon urheilukeskus), Stadionalue ja hiihtoladut (Heinsuon urheilukeskus).

Muut harrastustoimintaan varattavat tilat kokous- ja opintotarkoitukseen

Muiden tilojen vakiovuorot (koulujen muut tilat – musiikki, kotitalous,  nuorisotilat) ovat haettavissa kokous ja opintotarkoituksiin. Harrastustoimintaan soveltuvista tiloista lisäinfoa voi tiedustella  ja yksittäisiä vuoroja varata myös kunnanviraston Asiointipiste Piipahluksesta (puh. 044 780 1245 tai 044 780 1357)

Kesälle 2018 sisäliikuntatiloina toimivat Koskihalli ja Salpahalli.
Sisäliikuntatiloja ja ulkoliikuntapaikkoja kesälle 2018 haetaan yhtäaikaa kauden 2018-2019 vakiovuorojen kanssa.

Vapaita liikuntatiloja ja -paikkoja voi tiedustella ja varata ympäri vuoden myös kunnanviraston Asiointipiste Piipahluksesta puh. 044 780 1245 tai 044 780 1357.