Toimintaohje kouluruokaan oikeutetuille etäopetuksessa oleville oppilaille ja heidän huoltajilleen, ajalle 8.-28.3.2021

Takaisin

Etäopetuksessa olevien kouluruokailuun oikeutettujen oppilaiden ruokajakelussa muutoksia 15.3.2021 alkaen.

Etäopetuksessa olevat vuosiluokkien 7-9 oppilaat ovat oikeutettuja kouluruokailuun. Kouluruoka jaetaan 15.3 alkaen valmiina annosruokina aina viikoksi kerrallaan (5 ateriaa). 

Ruoka-annokset noudetaan lähikoulun keittiön ulko-ovelta maanantaisin klo 11.45-12.15 välisenä aikana. 

Uudet ateriatilaukset tulee ilmoittaa ennakkoon koulun keittiölle Wilman kautta viimeistään keskiviikkona 10.3.2021 klo 12.00 mennessä. Mikäli ateriatilaus on jo tehty etäopetusjakson ajalle, ei uutta tilausta tarvita. 

Ohje ateriatilauksen tekemiseen: 

Huoltaja tekee ateriatilauksen oppilaan oman koulun keittiöön. (Osoitepolku Wilmassa esim. Heinsuon osalta: Heinsuon koulu > Henkilökunta > keittiö Heinsuo)

 

Wilma-viestiin tulee kirjoittaa seuraavat tiedot:

·         Oppilaan tiedot (nimi, koulu)

·         Huoltajan tiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti)

·         Ateriatoive (perusruoka, kasvisruoka)

·         Mahdollinen erityisruokavalio

·         Tieto mitä päiviä tilaus koskee

·         Tieto mistä yksiköstä ruoka noudetaan 

  

Viikon ruoka-annokset sisältää ruokapalveluiden itse valmistamia sekä teollisesti valmistettuja aterioita. Ruoka-annos pitää sisällään päivän lämpöisen ruuan ja tuorepalan. 

Teollisesti valmistettujen aterioiden säilyttämisessä ja kuumentamisessa tulee noudattaa pakkauksessa olevia merkintöjä. Ruokapalvelun itse valmistamat ateriat säilyvät jakopäivä mukaan lukien kolme vuorokautta maks. +6 °C. Ruoka-annoksen luovuttamisen jälkeen vastuu siirtyy aterian hakijalle.

  

Hollolassa 9.3.2021

 

Ystävällisin terveisin

Helena Simolin

Palvelupäällikkö

Ruoka- ja siivouspalvelut

Julkaistu: 09.03.2021 14.56