Tuleva tonttitarjonta

Onko Hollola sinun nykyinen tai tuleva kodin paikkasi? Tällä sivulla esitellään Hollolan kunnan valmisteilla olevat ja uudet omakotialueet. Tontit sijoittuvat eri puolille kuntaa.

Hinnoittelu

Hollolassa on otettu käyttöön tonttien vyöhykehinnoittelu, jossa tonttien maapohjan hinnat vaihtelevat alueen mukaan. Nykyiset tonttien hinnat ovat 11–58 €/m². Maksuun lisätään lohkomis- ja maastotyökulut 1 050 euroa. Vesihuollon liittymismaksut maksetaan LahtiAqualle voimassa olevan taksan mukaisesti.

Tontin varausmaksu on 500 euroa ja se hyvitetään tontin hinnassa/vuokrassa. Tontit ovat yleensä myös vuokrattavissa. Omakotitontin vuokra on 6 % tontin vyöhykehinnasta.

Uusia tontteja Kukkilaan

Seuraavaksi tontteja tulee tarjolle Lehtorannan ja Tasatarhan alueille, jotka molemmat sijaitsevat Kukkilassa. 

Lehtoranta - hakuaika kunnan omakotitonteille 14.8.-3.9.2020

Lehtorannan alue sijoittuu vesistön äärelle, jossa kunta myy ja vuokraa kuivanmaan tontteja, ja yksityinen myy rantatontteja. Kunnan tontit tulevat haettavaksi 14.8.2020 alkaen, haku päättyy 3.9.2020. Tonteille pääsee tutustumaan omatoimisesti 1.8.2020 alkaen. Ennen sitä tonteille ei ole pääsyä katutyömaan vuoksi.

Tutustu materiaaleihin:


Tasatarha

Tasatarhan alue sijoittuu maalaismaiseman ympäröimään miljööseen, josta Kalliolan kouluun on lyhyt matka. Tonttien hakuaika tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja tonteista

Sari Korvenmäki
Paikkatietokoordinattori
044 780 1443