Tulevaisuuden kuusen istutus Salpakankaan koululle 17.10. klo 15

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Tulevaisuuden kuusi

Tulevaisuuden kuusi istutetaan Hollolaan 17.10. klo 15
 

Tervetuloa istuttamaan Tulevaisuuden kuusta tiistaina 17.10. klo 15 Salpakankaan koulun puulajipuistoon, osoitteessa Koulurinteentie 9, 15870 Hollola. Istutus tehdään puulajipuistikon parkkipaikan puoleiseen osaan. Tulevaisuuden kuusi on osa satavuotiaan Suomen juhlintaa.

Lue lisää klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.

Tilaisuuden ohjelma                                         

Tilaisuus alkaa kello 15 ja kestää noin 20 minuuttia. Tilaisuudessa esiintyvät Salpakankaan koulun musiikkiluokkien 4C ja 5C. Puheista ja alkusanoista vastaavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Kristiina Hämäläinen ja nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sanna-Maria Tiihonen. Jaamme tilaisuudessa Suomi 100 ilmapalloja ja makeisia.

Tuemme tulevaisuutta


Tulevaisuuden kuusta on istutettu ympäri Suomen kuntia ja järjestöjä. Kampanjan suojelija on Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Keskiössä ovat lapset ja nuoret, tulevaisuuden toivot. Tulevaisuuden kuusen taimi on kasvatettu sata vuotta vanhasta itsenäisyyden kuusen siemeistä. Arvotaimia kasvatettiin yhteensä noin 600. Kampanjan tuotolla perustetaan Suomen kulttuurirahaston alaisuuteen rahasto lasten- ja nuorten metsä- ja ympäristökasvatuksen tukemiseen.

 Olette sydämellisesti tervetulleet kanssamme juhlistamaan tulevaisuuden Suomea kauniilla mahdollisimmalla tavalla. 

Se joka on istuttanut puun, ei ole elänyt turhaan.

Lisätietoja: tiedottaja Pilvi Kallio-Meriläinen, etunimi.sukunimi@hollola.fi tai 044 7801 20

Julkaistu: 16.10.2017 16.45