Turvallisuusterveisiä Hälvälän koulusta!

Kategoria: Opetus Varhaiskasvatus
Takaisin

Aloitimme Hälvälässä syyslukukauden koko koulun monialaisella opintokokonaisuudella. Yhteiseksi aiheeksi oppilaiden kanssa oli valittu turvallisuus. Viikon aikana tarkastimme oppilaiden polkupyörien kunnon ja kypärien oikeat säädöt. Tutustuimme oppilaiden omiin turvallisiin koulureitteihin ja harjoittelimme kuljetuspysäkeillä oikeanlaista liikennekäyttäytymistä. Liikennemerkit tulivat tutuiksi ja kuvataidetunneilla teimme koululle omia turvallisuusmerkkejä luomaan turvallisempaa ja mukavampaa koulupäivää.

Tukkirekka

Koulun urheilukentällä isommat oppilaat olivat rakentaneet polkupyörätaitoradan ja yhdessä pienempien oppilaiden kanssa harjoiteltiin tienylitystä oikean tukkirekan ollessa paikalla. Tämän mahdollisti Ossi Tuominen Oy.

Viikon aikana pidettiin koko koulun poistumisharjoitus ja tutustuttiin koulun paloturvallisuusvälineistöön. Palomiehet pitivät Jee Jelppii -koulutusta ja esittelivät paloauton kalustoa.

Käsityötunneilla askarreltiin pelastusajoneuvojen pienoismalleja ja tehtiin omia heijastimia. TVT-tunneilla keskusteltiin tietoturvasta ja musiikissa äänenhuollosta sekä kuulon suojaamisen tärkeydestä.

Alkuluokilla perehdyttiin lisäksi ukonilmalta suojautumiseen ja sähköturvallisuuteen sekä kerrottiin kummitusjuttuja. Skidikanttiharjoitteita käytiin läpi turvallisuuden tunteen lisäämiseksi.

Hälvälän koulun kaikki oppilaat saivat LähiTapiolalta omat heijastimet. Muistakaa käyttää heijastimia, kun aamut ja illat pimenevät!

Syysterveisin Hälvälän koulun lapset ja aikuiset

Julkaistu: 15.10.2018 08.00