Työkokeilupaikkoja avoinna

Katso tästä esimerkkejä kunnassa avoinna olevista työkokeilupaikoista. Ehdota myös rohkeasti itsellesi sopivaa työkokeilupaikkaa.

Päiväkodit
Oletko lapsirakas? Idearikas? Onko sinulla jokin erityinen lahjakkuus esimerkiksi soitto-tai laulutaito, jonka takia olet ajatellut tehdä työtä lasten parissa? Oletko ajatellut opiskella alaa valmistuaksesi sellaiseen työhön tulevaisuudessa? Työkokeilu on hyvä mahdollisuus tutustua lastenhoitotyöhön ja muihin päiväkodissa tehtäviin asioihin lastenhoitajien ja lastentarhanopettajan ohjauksessa. Ota rohkeasti yhteyttä. Yli 3kk:n työkokeilusta lasten ja nuorten parissa tulee esitää rikostaustaote TE-toimistoon ja työkokeilupaikkaan (rikosrekisteriote 6.2§) Työkokeilun kesto 1-6 kk, 4-8h/pvä ja 5 pv/vko.

Kirjasto
Oletko kiinnostunut kirjastoalasta tai ovatko kirjat intohimosi? Tuletko helposti toimeen ihmisten kanssa? Oletko asiakaspalveluhenkinen? Oletko myös järjestelmällinen ja tarkka? Oletko suunnitellut opintoja kirjastoalalla tai kirjallisuuden parissa. Ota rohkeasti yhteyttä. Työkokeilun kesto 1-6 kk. 4-8h/pvä, 5 pvä/vko.

Nuorisopalvelut
Hollolan kunnan nuorisopalvelut tarjoavat erilaisia tehtäviä nuorten parissa. Jos olet kiinnostunut nuorisotyöstä, niin tule tutustumaan toimintaan. Voit toimia nuoriso-ohjaajien mukana iltapäiväkerhoissa ja nuorisotilassa ym. toiminnassa. Uutuutena on kirjaston kahvila, jossa pääset tutustumaan kahvilatyöhön. Työkokeilun kesto 1-6 kk. 4-8h/pvä, 5 pvä/vko. 

Kunnan lounasravintola
Oletko kiinnostunut ravintola-alasta tai keittötyöskentelystä? Haaveiletko alan koulutuksesta? Tule kokeilemaan aidossa lounasravintolaympäristössä millaista työtä tällä alalla tehdään. Ota yhteyttä! Työkokeilun kesto 1-6 kk. 4-8h/pvä, 5 pvä/vko. 

Työllisyyspalvelut

Virastotie 3 15870 Hollola
etunimi.sukunimi@hollola.fi

Avoinna
Ma - Pe
09:00 - 15:00