Työnantajalle

Työllisyyspalvelut työnantajille

Työllisyyspalvelut

Hollolan kunnan Työllisyyspalveluissa annamme ohjausta ja valmennusta hollolalaisille työttömille työnhakijoille sekä tuemme työnantajia sopivan työntekijän löytämisessä yrityksen tarpeisiin.

Toimimme yhteistyössä mm. Hämeen TE-toimiston, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, yhdistysten, yritysten ja työnantajien sekä Hollolan kunnan eri hallintokuntien kanssa.

Tavoitteenamme on työllistymistä edistävien palveluiden järjestäminen ja kehittäminen, vastuullisen työllisyyspolitiikan edistäminen, työttömien työmarkkina-aseman ja toimeentulon parantaminen sekä työttömyydestä kunnalle aiheutuvien kustannusten kasvun ehkäiseminen.

Työllisyyspalvelut etsii ja kartoittaa työntekijöitä ja harjoittelijoita työnantajan tarpeisiin

Tarjoamme yrittäjille ja muille työnantajille palveluneuvontaa mm.

  • Hollola-lisän hakemiseen
  • nuorten kesätyöllistämistuen hakemiseen
  • työntekijöiden rekrytointiin palkkatuella ja työkokeiluna

Työllistämisen Hollola-lisä 2021

Työllistämisen Hollola-lisä on työnantajalle myönnettävä harkinnanvarainen tuki, jota voidaan osoittaa työttömänä työnhakijana olevan hollolalaisen henkilön palkkauskustannuksiin. Yrityksille Hollola-lisä on korkeintaan 500 euroa/kk. Tuen suuruus on yhdistyksille ja säätiöille 250 euroa/kk pitkään työttömänä olleen aikuisen palkkaamiseen ja 500 euroa/kk alle 25-vuotiaan 3 kk työttömänä olleen nuoren palkkaamiseen.

Hollola-lisän hakeminen ei edellytä TE-toimiston maksaman palkkatuen saamista, jos työllistyvän henkilön ja työnantajan edellytykset tuen saamiselle muutoin täyttyvät.

Tutustu Hollola-lisän perusteisiin ja hakuprosessiin  

Hollola-lisän hakemus (Word)

Kesätyöseteli nuorten kesätyöllistämisen tukena

Hollolan kunta tukee hollolalaisten 15-17-vuotiaiden nuorten työllistämistä yrityksissä ja yhdistyksissä Kesätyösetelillä. Tuen suuruus on 500 euroa/kk.

Kesätyöseteleitä jaetaan 120 kappaletta yrityksille ja yhdistyksille, ja Hollolan 4H:lle varataan yhteensä 60 kesätyöseteliä; jolloin kunta voi tukea 180 nuoren kesätyöllistämistä.

Lisätiedot, yhteyshenkilöt ja hakulomakkeet löydät täältä:

Nuorten Kesätyösetelit 2021

Sinua palvelevat:

Mari Ylä-Uotila
+35844 7801217
Työllisyyssihteeri

Anne Tapaila
+358447801118
Työllisyysvastaava

Suvi Ojanen
+358447801299
Vastuuvalmentaja

Asiakastapaamiset ajanvarauksella

tyollisyyspalvelut@hollola.fi