Uimahallin palvelupiste

Salpakankaan kuntakeskuksessa sijaitseva Hollolan uimahalli on valoisa ja viihtyisä kaikille ikäryhmille soveltuva vesiliikuntapaikka.

Uimahallissa on neljä 25 metrin rataa, joiden syvyys vaihtelee 120–180 cm välillä, lastenallas 7 m x 17 m (syvyys 30-90 cm) sekä kaariallas (säde 10 m ja syvyys 120-150 cm). 25 metrin radoista kolme on pääosin tarkoitettu kuntouimareille ja yksi vesijuoksijoille, lastenallas lasten uinteihin, leikkeihin ja uimakouluihin. Lämpötila on arkisin lastenaltaassa 28 C ja isossa altaassa on 27 C.

Kaariallasta käytetään uintiin, vesijuoksuun ja erilaisiin vesijumppiin. Kaarialtaasta löytyy lisäksi kaksi vastavirtalaitetta vesihierontaan ja veteen laskeutuva hissi liikuntarajoitteisille asiakkaille.

Päivän varaustilanne eri allastilojen osalta löytyy klikkaamalla allastilan nimeä (kaariallas), (lasten allas), (ratavaraukset).

Uimahallin tilaussaunan ja takkahuoneen päivän varaustilanne löytyy Timmi tilavarausjärjestelmästä. Varaukset ja tiedustelut näiden tilojen osalta suoraan uimahallin kassalta.

Lipunmyynti päättyy 1 tunti ennen uimahallin sulkemista ja uintiaika päättyy 30 min ennen uimahallin sulkeutumista.

Palvelupisteen kuva