Uimakoulut

Hollolan uimahallissa järjestetään uimakouluja lapsille ja aikuisille.

Lasten uimakoulut

Alkeisuimakoulu
5-7-vuotiaille
Alkeisuimakoulussa harjoitellaan veteen totuttautumisen ja leikkien kautta sukeltamaan,  kellumaan ja vähitellen uimaan vatsallaan ja selällään. Opetus tapahtuu lasten altaassa. Hinta 37,50 euroa.

Jatkouimakoulu
6-8-vuotiaille
Jatkouimakoulun tavoitteena on vahvistaa uimataitoa. Uimakoulussa opetetaan uinnin alkeistekniikat. Opetus tapahtuu lastenaltaassa ja uimaan harjoitellaan myös syvässä altaassa. Hinta 37,50 euroa.

Tekniikkauimakoulu
9-15-vuotiaille
Tekniikkauimakoulun tavoitteena on opetella oikeat uintitekniikat (rinta, selkä, krooli, perhonen) sekä hyppyjä ja hengenpelastamisen alkeita. Opetus syvässä altaassa. Hinta 37,50 euroa.

Kunnan järjestämää uimakoulua on kaksi kertaa viikossa - maanantaina ja keskiviikkona. Alkeis- ja jatkouimakoulujen opetusaika klo 15.00-15.45 ja 16.00-16.45. Uimakoulu sisältää 9 opetuskertaa.

Aikuisten uimakoulut

Alkeisuimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille.
Tekniikkauimakoulu on uimataitoisille - uintitekniikkaa harjoitteleville.
Aikuisten uimakoulujen opetusaika on klo 19.45-20.30. Uimakoulu sisältää 9 opetuskertaa.

Uimakouluja järjestetään kysynnän mukaan yhteistyössä uimaseura VesiVeijareiden ja Pinnalla -yrityksen kanssa. Heidän järjestämissä uimakouluissa uimakoulun hinta ja opetusajat voivat olla erilaiset kuin kunnan järjestämissä uimakouluissa.