Uimakoulut

Uimakoulut jatkuvat syksyllä 2021.

Lasten uimakoulut

Ilmoittautuminen siirtyy syksyn 2021 aikana nettiin, mutta jo jonossa olevat ovat etusijalla ensimmäisiin uimakouluihin.

Alkeisuimakoulu
5-8-vuotiaille
Alkeisuimakoulussa harjoitellaan veteen totuttautumisen ja leikkien kautta sukeltamaan, kellumaan ja vähitellen uimaan vatsallaan ja selällään. Opetus tapahtuu pääosin lasten altaassa. Hinta 37,50 euroa.

Jatkouimakoulu
6-9-vuotiaille
Jatkouimakoulun tavoitteena on vahvistaa uimataitoa. Uimakoulussa opetellaan uinnin alkeistekniikoita. Opetus tapahtuu lastenaltaassa ja uimaan harjoitellaan myös syvässä altaassa. Hinta 37,50 euroa.

Kunnan järjestämää uimakoulua on kaksi kertaa viikossa - maanantaina ja keskiviikkona. Alkeis- ja jatkouimakoulujen opetusaika klo 15.15-16.00 ja 16.00-16.45. Uimakoulu sisältää 9 opetuskertaa. 

Yhteistyössä Vesiveijareiden kanssa pidettävät uimakoulut. 

Lasten tekniikkauimakoulu
9-15-vuotiaille
Tekniikkauimakoulun tavoitteena on opetella oikeat uintitekniikat (rinta, selkä, krooli, perhonen) sekä hyppyjä ja hengenpelastamisen alkeita. Opetus syvässä altaassa. Hinta 37,50 euroa. Ilmoittautuminen uinninvalvomoon.

Aikuisten alkeisuimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille.

Aikuisten tekniikkauimakoulu on uimataitoisille - uintitekniikkaa harjoitteleville. Aikuisten uimakouluihin ilmoittautuminen tästä linkistä.