Uusi Hollola-opas on ilmestynyt!

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Hollola opas

Kunnan ja yrittäjien yhteistyönä syntynyt opas kokosi Hollolan palveluita yksien kansien sisään, ja siellä kehutaan muun muassa kyliä.

Noin satasivuinen tuhti palveluopas on laatuaan ensimmäinen, ja se tekee helpoksi valita ja suosia paikkakunnan palvelua. Oppaassa on kuusi eri palvelukategoriaa majoittumisesta hyvinvointiin ja harrastuksista kaupankäyntiin, jonne yrittäjä on voinut ilmoittaa palvelunsa ilmaiseksi tai ostaa mainostilaa.

Toimituksellinen sisältö rajautui ensioppaassa kuntakeskuksen, osakeskuksien ja kylien esittelyihin, sekä luontoihmeiden listaukseen. Hollolan identiteettiä keskeisesti rakentavat tanssi, musiikki, liikunta sekä moottoriurheilu saivat nekin omat sivunsa.

Hollolassa yrittäminen on verissä

Hollolassa keskeisenä tavoitteena on ”luoda yhteistyöverkostoja paikallisten yritysten ja toimijoiden kanssa sekä hyödyntää alueen osaamista ja tarjontaa. Yhtä tärkeälle sijalle on nostettu kunnan elinvoiman lisääminen. Tämän elinvoiman lisäämiseen on mahdollisuus meillä jokaisella vaikuttaa”, kirjoittaa kunnanjohtaja Päivi Rahkonen oppaan tervehdyksessä.

Hollolan Yrittäjien puheenjohtaja Sami Konsti kirjoittaa puolestaan, että Hollolassa kaupankäynti ja yrittäminen on verissä, ja että yhdistys on aktiivinen kunnan, sen päättäjien ja muiden toimijoiden keskustelukumppani.

Oppaan jakelu 

Painosmäärä on 9 000 kappaletta, ja opasta jaellaan niin kunnan kuin yritysten toimipisteisiin sekä uusille hollolalaisille. Oppaita voi noutaa kunnanvirastolta osoitteesta Virastotie 3 viraston aukioloaikaan. Opas on ilmainen.

Sähköisessä muodossa opas on ilmestynyt Issuu.com -palvelussa http://bot.fi/2opr (lyhytlinkki).

  

Annan mielelläni lisätietoja! Pilvi Kallio-Meriläinen, tiedottaja, puh. 044 780 1206, etunimi.sukunimi@hollola.fi

 

Julkaistu: 12.06.2018 15.04