Vanhustenviikon 7.10.-14.10. tapahtumia Hollolassa

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Hollolassa järjestetään useita eri tapahtumia vanhustenviikon aikana. Tapahtumien järjestelyissä on mukana Hollolan seurakunta, Hollolan vanhus- ja vammaisneuvosto, Hollolan Osuuspankki sekä Hollolan kunnan vapaa-aikapalveluista kirjasto- ja liikuntapalvelut.

Viikon tapahtumat kootusti aikajärjestestyksessä: 

Su 7.10. klo 10 Vanhustenviikon avaus messun yhteydessä. Vie vanhus kirkkoon!

Ma 8.10. klo 10.30 Kanttorin lauluhetki. Vanhustenviikon tempaus: Koko päivän pullakahvit kaksi yhden hinnalla.

Ti 9.10. klo 13-15 Vanhustenviikon juhla ja juhlakahvit. Juhlapuhujana Vappu Taipale. 

Ke 10.10 klo 13-14 Hollolan kunnan liikuntapalvelut järjestää tasapainoa, voimaa ja koordinaatiota kehittävän liikuntatuokion Hollolan uimahallin monitoimisalissa, tervetuloa mukaan! 

To 11.10. klo 10-11 Kävelylenkki ”iloa toimeliaisuudesta”. Sateen sattuessa venyttelyjumppa sisällä.

Pe 12.10. klo 10 alkaen vietetään vanhustenviikon päivää Hollolan kirjastossa 

Päivän ohjelma:

Hollolan kirjasto osallistuu vanhustenviikkoon tarjoamalla opastusta kirjaston digipalveluihin sekä Osuuspankin verkkopankkitunnusten käyttöön yhteistyössä Hollolan OP:n kanssa. Perjantaina 12.10.2018 kirjastolla on tapahtumia seuraavanlaisesti:

Klo 10-11 Opastuspäivystys kirjaston sähköiseen käyttöön Päivystävältä virkailijalta voi tulla kysymään neuvoa automaattien käyttöön, tiedonhaun etsimiseen verkkokirjastosta tai vaikkapa e-lehtien lukemiseen.

Klo 12-13 Tietoisku: sanomalehtien lukeminen verkossa E-Press-palvelussa

Tiesitkö, että kirjastossa voit helposti lukea päivän sanomalehtiä ja selata lehtien arkistoja myös netissä? Palvelun käytöstä järjestetään tietoisku kirjastossa.

Klo 14-15.30 OP-pankin päivystävä opastus verkkopankkitunnusten käyttöön

OP:n opastus on kirjaston kokoushuoneessa. OP:n työntekijöiltä voi tulla päivystyksen aikana pyytämään opastusta verkkopankkitunnusten käyttöön. Asiakkaita kehotetaan ottamaan oma laite ja pankkitunnukset mukaan.

Julkaistu: 09.10.2018 07.57