Vastaa palvelulupauskyselyyn

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Hollolan kunta valmistelee palvelulupauksia. Kuntalaisilta pyydetään palautetta palveluista 25.1.2019 mennessä.

Palvelulupaus

Klikkaa kyselyyn tästä. (vastaa ja osallistu arvontaan)

Hollolan kunta valmistelee palvelulupauksia

Hollolan kunta panostaa parhaaseen asiakaspalveluun. Palvelujen Hollola on yksi kuntastrategian painopistealueista. Käytännön toimenpiteinä olemme sitoutuneet mm. laatimaan keskeisistä palveluistamme palvelulupaukset. 

Palvelulupauksessa asetamme tavoitteet sille, miten kunnan keskeisimmät peruspalvelut tuotetaan asukkaiden tarpeet ja paikalliset olosuhteet huomioon ottavalla tavalla. Pääpaino on sanalla ”miten”.

Palvelulupaus ei muuta lailla säädettyjä kunnan velvoitteita eikä palveluille asetettuja valtakunnallisia tavoitteita. Palvelulupaus ei myöskään muuta strategisia tavoitteita tai kunnan yleisiä pyrkimyksiä vaikuttavaan toimintaan.

Kyselyllä arvokasta tietoa 

Haluamme kuulla, millaisia asioita asukkaat, henkilöstön edustajat ja luottamushenkilöt arvostavat kunnan palveluiden tuottamisessa.

Kyselyyn voi vastata kunnan verkkosivuilta löytyvän linkin kautta tai paperilla 7.1.-25.1.2019 välisenä aikana. Paperilomakkeita on saatavana kirjastoissa: Hämeenkoskella, Kalliolassa ja Salpakankaan pääkirjastossa sekä kunnanviraston 1. kerroksessa Asiointipista Piipahluksessa. 

Kyselyn sähköinen linkki:

https://link.webropolsurveys.com/S/4A98E277818080C9

Lyhyeen kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Odotamme mielenkiinnolla eri tahojen vastauksia.

Kysely ei koske sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja, joiden järjestäminen on siirretty Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän vastuulle.Kooste vastauksista julkaistaan Hollolan kunnan verkkosivuilla helmikuussa.

Osallistu arvontaan

Jättämällä yhteystietonsa vastaajat voivat osallistua Hollola-aiheisten palkintojen arvontaan.
 

Lisätietoja: erityisasiantuntija Tuula Nurminen, 044 7801 183, tuula.nurminen@hollola.fi

Julkaistu: 07.01.2019 11.20