Vesikansalaisten iltamatkustus helpottuu: lisää bussivuoroja arki-iltaan

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Linja-auto LSL

Vesikansan asukkaiden iltamatkustus helpottuu: lisää bussivuoroja arki-iltaisin Lahti-Paimela-Vääksy reitille

Lahden seudun liikenne lisää kokeiluna Lahti-Vesivehmaa-Vääksy –reitille vuoroja arki-iltoihin 5.3. – 1.6.2018 väliseksi ajaksi. Matkustajamäärien perusteella päätetään, jatketaanko vuoroja myös syksyllä. Uudet vuorot ovat klo 19:45 ja klo 22:05 Lahti-Paimela-Vesivehmaa-Vääksy sekä klo 20.30 Vääksy-Vesivehmaa-Paimela-Lahti. Vuoroja liikennöi Lehtimäki Liikenne Oy.

Vuorot perustuvat asukkailta saatuun palautteeseen ja toiveisiin iltavuorojen lisäämisestä. Lahden seudun liikenne järjesti tammikuussa aiheesta asiakaskyselyn, jossa toiveensa iltavuorojen tarpeesta ja sopivasta lähtöajasta toi esiin 490 vastaajaa. Lahdessa vuorot lähtevät matkakeskuksen terminaalista ja ajavat reittiä Vesijärvenkatu-Kauppakatu-Lahdenkatu.

Vuorot helpottavat myös Hollolan Vesikansan alueen asukkaiden iltamatkustusta reitin kulkiessa Kukkilan, Kalliolan ja Paimelan kautta.

Lisäksi Asikkalan kunta suunnittelee järjestävänsä iltavuoroja lauantaille ja sunnuntaille taksikyytinä. Padasjoella suunnitellaan niin ikään taksikyytejä jatkoyhteytenä Vääksystä Padasjoelle.

Katso uudet aikataulut

Lahti-Vääksy-Sysmä

Sysmä-Vääksy-Lahti

Lisätiedot:

Katja Suhonen

joukkoliikennesuunnittelija

Lahden seudun liikenne

p. 044 416 4658

Julkaistu: 28.02.2018 11.22