Vesikansan sote-keskuksen palveluissa muutoksia elokuusta

Takaisin

Kesän aikana lääkärien ja hoitajien vastaanottopalvelut on järjestetty Hollolan sote-keskuksessa Salpakankaalla. Vesikansan vastaanotot Kalliolan koululla aukeavat jälleen 2.8.2021.

Aukioloajat ovat jatkossa arkipäivinä maanantaista perjantaihin klo 8-15. Vesikansan sote-keskuksen puhelinnumero säilyy ennallaan.

Hoitajan vastaanotot jatkuvat Vesikansassa normaalisti kesäsulun jälkeen. Hoitajan vastaanottoaikoja on varattavissa joka arkipäivä.

Lääkärin vastaanottopalvelut ovat jatkossa vain ajanvarauksella. Lääkärin kiireettömiä vastaanottoaikoja on elokuusta lähtien kahtena päivänä viikossa. Akuuttiaikoja on varattavissa Salpakankaalta jokainen arkipäivä. Sairaanhoitaja voi aina konsultoida lääkäriä, jolloin sairaanhoitajan vastaanotolla voidaan hoitaa monia asioita. Vesikansan asukkaat voivat käyttää jatkossakin kaikkia Salpakankaan sote-keskuksen palveluita.

Suun terveydenhuollon tai neuvolan toiminnoissa ei tapahdu muutoksia.

Lisätietoja: 
tulosaluejohtaja Kimmo Kuosmanen, p. 050 539 1648

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Julkaistu: 21.07.2021 13.41