Vt 12 - Vielä tulee malttaa hetki

Takaisin

Malttakaa vielä hetki


Väylävirasto ilmoittaa, että vaikka tiet vaikuttavat valmiilta, ne pysyvät työmaana aina liikenteelle ottoon asti ja kaikkien ulkopuolisten liikkuminen tiellä on kiellettyä.

Avarn Security on vastannut keväästä 2018 alkaen Lahden eteläisen kehätien, VALTARI allianssin toteuttaman tieosuuden tuvallisuuspalveluista. Alueella on 24/7 vartiointi sekä kameravalvonta. Nämä yhdessä mahdollistavat tehokkaan valvonnan alueella ehkäisten ilkivaltaa sekä luvatonta oleskelua.

Avarn Securityllä öisin alueella piirivartijana toimiva Sonja kertoo, että uudet tieosuudet houkuttelevat varsin usein motoristeja ja autoilijoita sekä myös jalankulkijoita kielletylle alueelle.

- Alueella on tavattu erilaisia töhertelijöitä, ilkivallan tekijöitä sekä varkaita. Ulkopuolisilta varmistetaan henkilöllisyys ja heidät käännytetään pois alueelta. Tarvittaessa tehdään kiinniotto ja häiriköijät luovutetaan poliisille, Sonja tarkentaa.

Kameravalvonnan avulla Avarn Securityn hälytyskeskus reagoi alueella esiintyvään häiriöön ja lähettää vartijan tai hälyttää tarvittaessa pelastusviranomaisen alueelle mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kameravalvonnan tallenteiden avulla voidaan myös selvittää mahdollisen ilkivallan tekijä jälkikäteen.

Kiitos, että maltat mielesi vielä hetken ja seuraat hankkeen etenemistä viikkokirjeen ja somen kautta!
Mukavia lukuhetkiä toivottaa koko hankkeen väki!
 

Tilannekatsaus Hollolan päässä


Työt ovat edistyneet suunnitellusti ja pääpaino työmaalla on ollut erinäisissä viimeistelytöissä. Tiemerkintätöitä on tehty koko tielinjalla. Osittain merkinnät poikkeavat ns. vanhoista merkinnöistä: tielinjalla on mm. tehty uudenlaisia keskimerkintöjä (kuvassa). Lintulantien risteyssilta avattiin yleisen liikenteen käyttöön 22. heinäkuuta, samalla vanha tielinjaus purettiin. Okeroisten risteyssillalla on käynnissä läpinäkyvien melukaiteiden asennustöitä, sekä työsillan purkutöitä. Lisäksi hankeosan alueella on tehty mm. kaidetöitä, luiskien viimeistelyä, alueiden maisemointia sekä valaistustöitä.
 

Tulevan viikon työt ja liikennejärjestelyt

  • Soramäen ja Okeroisten eritasoliittymien alueilla liikennejärjestelyjä, kääntymiskaistat rakenteilla olevalle Vt12 kehätielle on suljettu
  • Vähäjoen ja Porvoonjoen työsiltojen purkutyöt
  • Okeroisten risteyssillalla melukaiteiden asennustyöt
  • Tiekaiteiden asennustyöt
  • Tiemerkintätyöt
  • Vihertyöt, luiskien viimeistelyä ja alueiden maisemointia

Seuraa hanketta:

vayla.fi/vt12letke

twitter.com/vaylafi

facebook.com/vt12letke
 
 
 

 

 

Julkaistu: 24.07.2020 13.29