Vt12 - Hollolan kaikki siltapaalut on nyt valettu

Kategoria:
Takaisin

Työt ovat jatkuneet siltahommissa. Nostavan risteyssillalla tehdään kannen raudoitusta ja hitsataan jännitysorsia, Tikkakallion risteyssillalla on aloitettu kaidepulttiryhmien asennus ja Patiokallion risteyssillalla jatkuvat teline- ja muottityöt.

Lintulantien risteyssillalla on käynnissä monta työtä, siellä on tehty maatuen muottia ja raudoitusta sekä pilareiden muotteja ja raudoitusta. Samalla tuli valettua hankeosan viimeiset paalut Lintulantien risteyssillan kohdalla.

Kaikkiaan urakan siltapaaluihin on uponnut betonia 3000 m3. Tätä voi verrata siihen, että betonin kuljetusautossa suurin toimitettava määrä on autosta riippuen 7,5–11 m3. Työmaalla on siis nähty aika monta betoniautoa! Siltatöiden lisäksi Okeroisissa Porvoonjoen sillan kupeessa on kaivettu laskuojaa ja viimeistelty sillan ympäristöä.

Tulevan viikon työt ja liikennejärjestelyt

  • Soramäen ja Okeroisten eritasoliittymien alueilla liikennejärjestelyjä, kääntymiskaistat rakenteilla olevalle Vt 12 kehätielle on suljettu
  • Nostavan risteyssillan kannen raudoitus ja jännitysorsien hitsaus
  • Tikkakalliontien risteyssillalla kaidepulttiryhmien asennus
  • Patiokallion risteyssillalla teline- ja muottityöt
  • Lintulantien risteyssillalla maatuen muotti- ja raudoitustyöt, telinepohjien teko, pilareiden muotti- ja raudoitustyöt sekä paalujen valua

Seuraa hanketta:

vayla.fi/vt12letke
facebook.com/vt12letke
twitter.com/vt12letke (@Vt12Letke)

Julkaistu: 06.03.2020 13.52