Yhteistyöllä kesätöitä nuorille

Takaisin

Hollolan 4H-yhdistys kunnan tukena kesätyöllistämisessä.

Hollolan kunta ja Hollolan 4H-yhdistys tukevat hollolalaisten nuorten kesätyöllistymistä tiiviillä yhteistyöllä.

Hollolan 4H-yhdistyksen kautta hollolalaisten nuorten on mahdollista työllistyä myös alueen yhdistyksiin kesätöihin, jolloin 4H-yhdistys toimii työnantaja sekä palkanmaksajana. Yhdistykseen työllistyäkseen nuoren tulee toimia seuraavasti:

- ottaa rohkeasti yhteyttä alueensa yhdistyksiin ja tiedustella kesätöitä

- kertoa yhdistykseen mahdollisuudesta työllistyä heille kesätöihin Hollolan 4H-yhdistyksen kautta

- kun yhdistyksestä löytyy kesätyöpaikka, nuoren tulee yhdistyksen kanssa ottaa yhteyttä Hollolan 4H-yhdistyksen hanketyöntekijä Teea Sahiluotoon.

Hollolan 4H-yhdistys neuvottelee nuoren sekä yhdistyksen kanssa ja tekee sopimukset. Nuoren kanssa 4H tekee työsopimuksen ja yhdistyksen kanssa työn tilaajasopimuksen.

Lisäksi Hollolan 4H-yhdistys järjestää yrittäjäkurssin 8.5. ja 16.5. yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille, jonka jälkeen nuoren on mahdollista toimia 4H-yrittäjänä ja työllistää itsensä kesän 2020 aikana. Lisätietoja 4H-yrittäjyydestä löytyy osoitteesta:
https://4h.fi/toita/perusta-oma-yritys/

Tämän lisäksi kuntaan kesätöihin hakeneille tarjotaan vaihtoehtoisesti kesätöiden tilalle räätälöity Ajokortti työelämään -kurssi, joka on viikon mittainen. Kurssille voi osallistua vaihtoehtoisesti viikoilla 24 tai 32. Kurssin suorittamisesta kunta maksaa korvauksen. Tästä on myös lähetetty tiedote kaikille kunnalle kesätöihin hakeneille, jossa kerrotaan miten kurssille voi ilmoittautua.

Lisätietoja 4H-yrittäjyydestä ja yhdistyksiin työllistymisestä antaa:

Teea Sahiluoto
hanketyöntekijä
Hollolan 4H-yhdistys
hankkeet.hollola(@)4h.fi
puh. 050 588 9556

Julkaistu: 24.04.2020 08.22