Yksityinen varhaiskasvatus

Yksityinen varhaiskasvatus on kunnan valvomaa ja tukemaa toimintaa. Perhe voi järjestää lapsensa varhaiskasvatuksen yksityisellä perhepäivähoitajalla, päiväkodissa tai palvelusetelipäiväkodissa.
Yksityistä paikkaa haetaan suoraan palveluntuottajalta, joka päättää lasten valinnasta ja asiakasmaksusta.

Yksityinen perhepäivähoito

Perhepäivähoitaja voi hoitaa enintään neljää alle kouluikäistä lasta. Yksityisen hoidon tuen edellytyksenä on, että hoitaja ei kuulu lapsen kanssa samaan kotitalouteen, on yksityishenkilö, jonka kanssa perhe on tehnyt vähintään 1 kuukauden työsopimuksen ja jonka kunta on hyväksynyt päivähoidon tuottajaksi. Palveluseteliä ei myönnetä perhepäivähoitoon, ryhmäperhepäivähoitoon eikä esiopetusikäisille lapsille.

Tukea haetaan Kelan lomakkeella.

Lisätietoja yksityisestä perhepäivähoidosta: Lahdenseudun yksityiset päivähoitajat ry. 050 911 4904, lahdensyph(a)gmail.com

Yksityinen perhepäivähoitaja

Yksityisen perhepäivähoitajan on ennen toimintansa aloittamista tehtävä kunnalle ilmoitus toimimisen aloittamista tai muuttamista. Yksityisen perhepäivähoitajan ja ryhmäperhepäiväkodin on ilmoitettava omassa tai lapsiryhmänsä tilanteessa tapahtuvista muutoksista kunnan varhaiskasvatuspalveluihin. Ilmoittaminen tapahtuu yksityisen palveluntuottajan muutosilmoituksella. 

Yksityiset päiväkodit

Norlandia - Luontopäiväkoti Helmi
Kaipaatko lapsellesi pienempää ja yksilöllisempää päiväkotia? Norlandia Helmi on 2-ryhmäinen luontopainotteinen päiväkoti Hollolassa. Luontoteemamme näkyy ulkoiluna sekä monipuolisina retkinä lähiympäristöön. Päiväkodin piha antaa myös loistavan mahdollisuuden aktiiviseen liikuntaan. Päiväkotimme pihassa on myös kota, jossa voimme pakkaspäivinä käydä nauttimassa lämpöiset mehut tai jopa lounasruuan. Arjessamme näkyvät kestävän kehityksen arvot.

Vapaita paikkoja on; tule ja tutustu tai varaa lapsellesi paikka helposti nettisivuiltamme. Arkeamme voit seurata myös kuvien muodossa instagramista

Tiedustelut päivähoitopaikoista
Milja Palmroos
Varhaiskasvatusyksikön esimies
010 4114525
milja.palmroos(a)norlandia.com

Norlandia Helmi
Norlandia Päiväkodit Oy
Tervakuja 815870 Hollola


Vilinän talot - Liikuttavan ihanat päiväkodit Hollolassa
Tiedustelut päivähoitopaikoista
050 537 3734 
anniina(a)vilina.fi

Päiväkoti Hulina
Hedelmätarhantie 15, 15860 Hollola
040 087 8048
hulina(a)vilina.fi

Päiväkoti Vilinä
Hedelmätarhantie 11 H 56, 15950 Hollola
044 018 3858
vilina(a)vilina.fi

Päiväkoti Pulina
Miekkiöntie 516, 15700 Lahti
040 087 7789
pulina(a)vilina.fi

Tennilän ryhmäperhepäiväkoti Onnentupa
Pysäkkitie 366, 16630 Tennilä040 501 6058
tennilan.ryhmis(a)gmail.com
Avoinna klo 6.15-17

Tarjoamme kokopäivähoitoa kahdelletoista lapselle vehreässä maalaismaisemassa Tennilän entisellä kansakoululla. Tilamme ovat viihtyisät ja kodinomaiset. Tuvassa leikimme, laulamme, askartelemme ja pelailemme. Kamarissa nukumme kerrossängyissä päiväunet. Jumppatuokiot ja satutanssiaiset järjestämme luokassa. Meillä on kiireetön, hyväksyvä ja kannustava ilmapiiri. Kasvatamme lapsia yhdessä vanhempien kanssa lasta kuunnellen ja vahvistaen hyvää itsetuntoa. Opettelemme käyttäytymään hyvin ja kunnioittamaan muita ihmisiä sekä luontoa.

Meillä lapset pääsevät touhuamaan iloisessa ja reippaassa ryhmässä. Liikumme paljon luonnossa ja leikimme metsissä, joihin rakentelemme majoja. Talvisin luistelemme pihallamme sijaitsevalla luistelukentällä ja hiihtelemme lähipelloilla. Tarjoamme lapsille maukasta kotiruokaa ja lämmintä tuoretta leipää. Syksyisin säilömme marjoja ja keitämme mehut lasten nautittavaksi.

Tervetuloa tutustumaan, kerromme mielellämme lisää! Vapaita hoitopaikkoja voi kysellä!