Ympäristöviikon julistekilpailun voitti tokaluokkalainen Henri Kaartinen

Kategoria:
Takaisin

Juhlavuoden julistekilpailun voitti Jalkarannan koulun 2B luokan oppilas Henri Kaartinen. Henrin lisäksi palkintosijalle ylsivät Lyseonmäen koulun 7C oppilaat Rosa Mattila ja Emmi Warto yhteisellä työllään sekä Kannaksen lukion oppilas Ella Koskiranta. Voittajat palkitaan koulujen kevätjuhlissa tämän viikon aikana.

Voittajatyö saa näkyvyyttä Ympäristöviikon julisteena ja flyerina. Kunniakirjan lisäksi Henri Kaartinen palkitaan 100 euron rahapalkinnolla. Yläkoulujen parhaan työn tekijät Emmi Warto ja Rosa Mattila sekä lukioiden parhaan työn tekijä Ella Koskiranta palkitaan kunniakirjoilla ja elokuvalipuilla. Positiivarit Oy on tehnyt voittajatöistä sekä kilpailun parhaimmistosta myös sähköiset kortit. Sähköiset kortit löytyvät Ympäristöviikon ja Positiivareiden verkkosivuilta.

Julistekilpailuun kutsuttiin Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Hämeenkosken, Lahden, Nastolan ja Sysmän peruskoulut ja lukiot. Kilpailutöitä saatiin määräaikaan mennessä yli 300 kappaletta, joka on kaikkien aikojen ennätys. Julistekilpailun teemana oli tänä vuonna 20-vuotiaan Ympäristöviikon kunniaksi Juhla ja kilpailutöiden toteutustyyli oli vapaa. Alkukarsinnat suoritettiin yleisöäänestyksellä ja kilpailun voittotyöt valitsi raati, joka koostui ympäristöalan asiantuntijoista. Kilpailutöitä on näytteillä Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoissa viikoilla 37 ja 38.

20. seudullista Ympäristöviikkoa vietetään 19.-25.9. Juhlan merkeissä. Tule mukaan juhlimaan!

 

Lisätietoa:

Rita Jäppinen

Lahden tekninen ja ympäristötoimiala, Ympäristöviikko

p. 044 416 3322

rita.jappinen@lahti.fi

 

Sari Knuuti

Lahden tekninen ja ympäristötoimiala, Ympäristöviikko

p. 050 387 8735

sari.knuuti@lahti.fi

 
www.ymparistoviikko.fi

www.lahti.fi

 

Juliste ympäristöviikko 2016

Julkaistu: 01.06.2016 15.31