Yritysalueet ja yritystontit

Yritystontit Hollolan yritysalueilla 

Logistisesti erinomainen sijainti

Hollola on elinvoimainen asumisen, yrittämisen ja viihtymisen kunta Lahden kupeessa. Yritysten kannalta vahvimpia valttejamme ovat logistisesti erinomainen sijainti, yritysverkostot, Lahden korkeakoulut sekä kohtuuhintaiset toimitila-, asumis- ja työvoimakustannukset.

Vapaita yritystontteja on siis erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Lahden eteläisen kehätien valmistuminen, uudet yritysalueet sekä mahdollisuudet kehittää myös raideliikennettä tarjoavat runsaasti tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia.

Vapaita yritystontteja löytyy eri yritysalueillamme. Kaksi uutta yritysaluetta Hopeakallio ja Paassilta sekä kaksi vanhempaa Kukonkoivu ja Hämeenkoskella Ojastenmäki sijaitsevat kaikki VT12 välittömässä läheisyydessä. Tontteja on tarjolla niin suurelle kuin pienemmälle sijoittujalle ja rakennushankkeelle.

YRITYSALUEIDEN SIJAINTI:

HOPEAKALLION YRITYSALUE

Hopeakallio – yritystontteja kaupallisten palveluiden yrityksille

Hollolan Hopeakallion kaupallisten palveluiden yritysalue sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Alue on Riihimäentien ja Vt. 12:n Lahden eteläisen kehätien uuden Soramäen eritasoliittymän vieressä. Vt. 12 parantaa Hollolan hyviä logistisia yhteyksiä entisestään.

Hopeakallion yritysalue drone

PAASSILLAN YRITYSALUE

Paassilta – yritystontteja teollisuuteen ja varastointiin

Hollolan Paassillan teollisuuden ja varastoinnin yritysalue sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Yritysalue on Riihimäentien ja Vt 12 Lahden eteläisen kehätien uuden Soramäen eritasoliittymän vieressä

Hollolan logistiset yhteydet ovat hyvät ja paranevat entisestään Helsingin, Turun ja Tampereen suuntaan. Paassillan yritysalue ei sijaitse pohjavesialueella ja soveltuu siksi erinomaisesti teollisuuden ja logistiikka-alan toimijoille.

Paassillan yritysalue drone

NOSTAVAN YRITYSALUE

Nostava - yritystontteja logistiikka-alalle

Nostavan yritystontit sijaitsevat optimaalisella paikalla Lahti-Helsinki-oikoradan ja Lahden uuden Vt. 12 kehätien välittömässä tuntumassa sekä kansainvälisen tie- ja rataverkoston vieressä. Nostavan sijainti on optimaalinen Pohjois-Euroopan, Venäjän ja Kauko-Idän markkinoita ajatellen. Nostava kytkeytyy hyvillä tie- ja rautatieyhteyksillä myös mm. Helsingin, Kotkan, Haminan, Loviisan ja Hangon satamiin.

KUKONKOIVUN YRITYSALUE

Kukonkoivu – tilavat yritystontit teollisuudelle ja maaliikennetoiminnoille

Hollolan kuntakeskuksen länsipuolella sijaitseva Kukonkoivun yritysalue on teollisuuden ja maaliikennetoimintojen vireä keskittymä. Alue on Riihimäentien ja Vt. 12:n eli Lahden eteläisen uuden Soramäen liittymän vieressä ja vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Kukonkoivun valmis kaava mahdollistaa nopeasti käyttöönotettavat ja tilavat yritystontit. Rakentamisen voi aloittaa heti.

OJASTENMÄEN YRITYSALUE

Ojastenmäki - yritystontit teollisuudelle Hämeenkoskella

Ojastenmäen yritysalueen sijainti Vt. 12 varrella tarjoaa erinomaiset logistiset yhteydet yrityksille. Lahti on  n.20 minuutin, Riihimäki ja Hämeenlinna alle tunnin ja pääkaupunkiseutu reilun tunnin ajomatkan päässä.

Ojastenmäen teollisuusalue on osoittanut jo toimivuutensa ja sinne on sijoittunut mm. puusepän-, teräsrakentamisen sekä betonialan teollisuusyrityksiä. Valmis kaava ja kunnallistekniikka mahdollistavat yritykselle nopean sijoittumisen tai toiminnan laajentamisen yritysalueella

HARJUNRINTEEN YRITYSALUE

Harjunrinne tonttikuva

SALPAKANKAAN YRITYSALUE

Salpakankangas – yritystontit vilkkaasti toimivalla yritysalueella

Salpakankaan yritysalue sijaitsee hyvien logististen- ja liikenneyhteyksien päässä vain 1,7 km uuden Vt 12 kehätien liittymästä Hollolassa ja 8 km Lahdesta. Ensimmäiset yritykset sijoittuvat yritysalueelle jo 1960-luvulla. Yritysalueella toimii jo lukuisia yrityksiä ja vapaat toimitilat ja yritystontit ovat pääsääntöisesti yksityisten kiinteistönomistajien. Toimitilahakemistosta löydät vapaat toimitilat ja tontit Hollolassa https://toimitilahakemisto.ladec.fi/fi/

Salpakankaan yritysalue drone

Hollolan yrityspalvelut - autamme sinua ja yritystäsi

Mieltä saat lisätietoja yritystonteista ja vapaista toimitiloista sekä apua verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden etsintään. Elinkeinopäällikkö sekä Lahden seudun kehitys LADEC Oy neuvovat ja auttavat olipa kyse sitten sijoittumisesta, kehittämistä, oppilaitosyhteistyöstä tai sopivan työvoiman etsinnästä.

Autamme yrityksenne sijoittumista Lahden kaupunkialueelle.

- vapaiden toimitilojen ja yritystonttien kartoitus.

- rahoitusmahdollisuuksien kartoitus: investoinnit ja kehittäminen.

- alihankinta- ja yhteistyöverkostojen kartoittaminen ja kokoaminen.

- henkilökunnan koulutuksessa ja rekrytoinnissa tukeminen, mm. yhteistyö TE-toimiston kanssa.

Yritysalue laatikkoteksti

Yhteyshenkilö:
Sari-Anna Vilander
elinkeinopäällikkö

Sari-Anna.Vilander@hollola.fi
+358 44 780 1298