Yrityspalvelut Hollola

Hollolan yrityspalvelut neuvoo, tukee, mahdollistaa ja sparraa

Tervetuloa yrittäjäksi Hollolaan!

Tervetuloa Hollolaan !

Welcome to Hollola !

Hollola Tekemisen Paikka # 3 video

Hollola Tekemisen Paikka # 2 video

Hollola Tekemisen Paikka # 1 video

Hollola on elinvoimainen maaseutukunta Lahden kupeessa. Yritysten kannalta vahvimpia valttejamme ovat logistisesti erinomainen sijainti, yritysverkostot, Lahden korkeakoulut sekä kohtuuhintaiset toimitila-, asumis- ja työvoimakustannukset.

Hollolalaisia yritystarinoita

Ilmastokumppanuus

Lahden eteläisen kehätien Vt 12 valmistuminen, uudet yritysalueet sekä mahdollisuudet kehittää myös raideliikennettä tarjoavat tulevaisuudessa paljon kasvumahdollisuuksia. Runsaan 23 000 asukkaan Hollola on osa reilun 200 000 asukkaan Päijät-Hämettä. 


Hollolan yrityspalvelut - yrittäjyyden mahdollistaja

Yrityspalvelumme antaa lisätietoja yritystonteista ja vapaista toimitiloista, sekä avustamme yhteistyökumppaneiden löytymisessä. Elinkeinopäällikkö vastaa vapaiden yritystonttien ja toimitilojen tiedusteluihin ja avustaa yhteistyökumppaneiden löytymisessä, olipa kyse sitten sijoittumista, kehittämistä tai oppilaitosyhteistyötä. 

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA:

Lahden seudun kehitys Oy LADEC

ladec


Lahden seudun kehitys LADEC Oy on osa Hollolan eli yhden omistajakuntansa elinkeinopalveluja. LADEC tarjoaa neuvontapalveluja yrityksen perustajille, kasvuhakuisille yrittäjille kuin myös sijoittujille.  LADEC on omistajakuntiensa aktiivinen kehittäjäkumppani ja mukana rakentamassa kasvua, työllisyyttä - kehitystä ja tulevaisuutta Lahden seudulla yhteistyössä kuntien, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä LADECin neuvontapalvelut ovat maksuttomia.  

www.ladec.fi

yritys ja palveluhakemisto

www.ladec tapahtumat

Lahti Business Region

Lahti region

Olit sitten aloitteleva tai laajentava yritys, me pidämme huolen että sijoittumisesi Lahden seudulle on mahdollisimman helppoa. Autamme yritystäsi etsimään sopivat toimitilat ja tontit sekä kartoittamaan rahoitusmahdollisuuksia. Autamme myös henkilökunnan rekrytoimisessa sekä kaikissa muissakin sijaintipaikan valintaan liittyvissä tekijöissä.

www.lahtibusinessregion

Lahti Business Region Vt 12 video

Yrittäjä, etsitkö?

• Vapaita yritystontteja tai toimitiloja?

• Sopivia yhteistyökumppaneita?

• Kehittämisapua tai -tukea?

• Oppilaitosyhteistyötä?

Ota yhteyttä yrityspalveluun:

Sari-Anna Vilander
elinkeinopäällikkö

sari-anna.vilander@hollola.fi
+358 44 7801298