Yrityspalvelut Hollola

Hollolan yrityspalvelut neuvoo, tukee, mahdollistaa ja sparraa


Tervetuloa yrittäjäksi Hollolaan!

Hollola on elinvoimainen maaseutukunta Lahden kupeessa. Yritysten kannalta vahvimpia valttejamme ovat logistisesti erinomainen sijainti, yritysverkostot, Lahden korkeakoulut sekä kohtuuhintaiset toimitila-, asumis- ja työvoimakustannukset.

Lahden eteläisen kehätien Vt 12 valmistuminen, uudet yritysalueet sekä mahdollisuudet kehittää myös raideliikennettä tarjoavat tulevaisuudessa paljon kasvumahdollisuuksia. Runsaan 23 000 asukkaan Hollola on osa reilun 200 000 asukkaan Päijät-Hämettä. 


Hollolan yrityspalvelut - yrittäjyyden mahdollistaja

Annamme lisätietoja yritystonteista ja vapaista toimitiloista sekä avustamme yhteistyökumppaneiden löytymisessä. Elinkeinopäällikkö vastaa vapaiden yritystonttien ja toimitilojen tiedusteluihin ja avustaa yhteistyökumppaneiden löytymisessä, olipa kyse sitten sijoittumista, kehittämistä tai oppilaitosyhteistyötä. 

Yhteistyössä on voimaa

  

LADEC

LADEC tarjoaa neuvontapalveluja yrityksen perustajille sekä kasvuhakuisille yrittäjille. LADEC on omistajakuntiensa aktiivinen kehittäjäkumppani ja mukana rakentamassa kasvua ja työllisyyttä Lahden alueelle yhteistyössä kuntien ja alueen yritysten kanssa. 
  
  

Lahti Business Region

Tervetuloa ihanteelliseen yritysympäristöön ja muotoilun pääkaupunkiin! Lahti, Hollola, Nastola ja Orimattila ovat liittäneet voimansa tarjotakseen yrityksille tehokkaan kasvuympäristön. Täällä yritykset ovat tähtiä. Me pidämme huolen, että sijoittumisesi Lahden seudulle on mahdollisimman helppoa. 


 

Yrittäjä, etsitkö

• Vapaita yritystontteja tai toimitiloja?

• Sopivia yhteistyökumppaneita?

• Kehittämisapua tai -tukea?

• Oppilaitosyhteistyötä?

Ota yhteyttä

Sari-Anna Vilander
elinkeinopäällikkö
+358 44 7801298
sari-anna.vilander(a)hollola.fi